Over ons


YSH Events is een jong en energiek bedrijf. Wij leveren de juiste apparatuur als het gaat om licht, geluid en special fx. Met veel kennis en ervaring weten wij er voor te zorgen dat tijdens uw feest/evenement alles in goed banen zal verlopen. Voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest leveren wij standaard ook een allround dj die plaatjes draait in de categorie die u ons doorgeeft. Heeft u zelf al een DJ, zanger of zangeres op het oog? Dan kunnen wij voor u de benodigde techniek verzorgen. 

 

 Wij beschikken over veel verschillende soorten a-merk lampen, lasers, luidsprekers en special fx (confetti, rookmachine/hazer). De merken waar wij onder andere mee werken zijn: Pioneer, Turbosound, Sennheiser, ADJ, Magic fx en Laserworld. Ons doel is om uw evenement/feest onvergetelijk te maken. Dit doen wij door kwaliteit te leveren en goed mee te denken met de klant. 

 

Ook kunnen wij u helpen bij de aanschaf van nieuwe of gebruikte apparatuur. Wij helpen u graag bij de aanschaf van dj apparatuur, geluidsapparatuur, bekabeling, losse lampen en gehele licht sets.

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

 

Neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
U kunt ook contact met ons opnemen via de telefoon of email.